Training & coaching

Training & coaching

Ufinity | Trainingkalender 2018

De financiële wereld is een wereld in verandering. Of je nu een bedrijf of een financieel expert bent, je wilt je concurrentie ongetwijfeld enkele stappen voor blijven. Daarom is het belangrijk dat je je skills op peil houdt en je competenties continu bijschaaft. 

Wie niet innoveert, blijft ter plaatse trappelen. Dat hebben wij bij Ufinity goed begrepen. Wij organiseren trainingen en coachings, waarmee elke professional zich optimaal kan ontplooien.

Training op maat

Bij Ufinity bieden we opleidingstrajecten aan die specifiek afgestemd zijn op jouw bedrijf en jouw (financieel) team.

Om de juiste opleiding op maat te aan te bieden, vertrekken we vanuit de noden en behoeften van jouw onderneming. 

  • Heeft jouw team nood aan een gerichte BTW-training, toegespitst op jouw specifieke organisatie? 
  • Op zoek naar een training om de non-financials binnen de onderneming wegwijs te maken in de wereld van finance? 
  • Het controlling-team zal ongetwijfeld sterk zijn op vlak van analyse, het leggen van verbanden en het opmaken van de rapportering.  In hoeverre kunnen zij verbaal de effectieve boodschap overbrengen aan de business?  

Jij hebt de vragen, wij zoeken met jou naar de antwoorden.  Stel ons gerust je vraag.  

Coaching op maat

Medewerker in een nieuwe functie? Iemand met nieuwe verantwoordelijkheden binnen het bedrijf? Onze coaches leiden je financiële medewerkers in sneltreinvaart op tot expert in het nieuwe kennisgebied.

Via een persoonlijk leertraject zorgen we ervoor dat je financiële collega's zich écht goed voelen in de nieuwe functie of de nieuwe verantwoordelijkheden. Onze coaches gaan pragmatisch en concreet te werk om je medewerker naar een hoger niveau te brengen. Op die manier kan hij/zij zich optimaal ontplooien in de nieuwe specialisatie.

Elk coachingstraject is anders en wordt op maat van je medewerker gepersonaliseerd.