Werving & selectie

Werving & selectie

Jobboard | Vaste financiële jobs

Op zoek naar een extra financiële collega?  Heeft jouw team nood aan permanente vervanging van iemand die weggaat? Haal dan vandaag nog de expertise van Ufinity binnen.

Door onze ervaring in finance én in de business zijn wij de uitverkoren partner om ondernemingen en (financiële) kandidaten met elkaar in contact te brengen. In elk van deze domeinen gebruiken wij onze expertise om bedrijven te matchen met de juiste professional:

Finance

Business

- Boekhouding 

- Accounting 

- Audit 

- Controlling & analyse 

- Treasury 

- Rapportering 

- Tax & Fiscaliteit

- Business controlling 

- Functionele & Business analyse 

- ERP-implementatie (functioneel) 

- E-invoicing (functioneel)

- Project- en procesmanagement


Hoe gaan we te werk?

Onze aanpak: analyse - search - interview - referenties. Enkel zo kunnen wij zorgen voor de juiste match, zowel voor de bedrijven als voor de financials.  Het leveren van het juiste resultaat staat bij ons bovenaan onze prioriteitenlijst.

Stap 1: Analyse 

We beginnen met een uitgebreide analyse van jouw behoefte, jouw afdeling, de manier van werken op de financiële afdeling en de organisatie in het algemeen (core business - doelstellingen - cultuur - de rol van finance voor de ganse organisatie).  Op basis daarvan nemen we het gezochte profiel grondig door.  Onze expertise, die wij hebben vanuit de arbeidsmarkt, wordt hier ook gedeeld.  We stellen een profielschets op van scratch of we vullen de bestaande vacature aan waar nodig.  Wij bekijken vraag en aanbod van gelijkaardige kandidaten op de arbeidsmarkt.  Na deze analyse hebben we nog meer kennis van zaken en zijn we klaar om de search te starten.

Stap 2: Search

We gaan op zoek naar de juiste financiële expert. We doen beroep op ons eigen netwerk (> 10.100 financials). We doorzoeken diverse jobboards en we houden vinger aan de pols op relevante sociale media. Een proactieve aanpak is hierbij onontbeerlijk.

Stap 3: Interview

Zodra we de juiste professional op het oog hebben nodigen we hem uit voor een persoonlijk gesprek. Ieder interview bij Ufinity is een diepte-interview waarbij we:

  • de competenties van deze financieel expert grondig evalueren;
  • de specifieke rol van deze professional nader bevragen bij bepaalde projecten;
  • het functioneren als persoon binnen het team, bij bepaalde type collega's en binnen de organisatie analyseren.

Stap 4: Referenties

Een interview wordt bij ons pas definitief afgesloten als we ook referenties hebben genomen.  We nemen referenties indien dit deontologisch mogelijk is.  We vragen meestal 2 à 3 uiteenlopende referentiepersonen en we volgen dit op van A tot Z.  We zijn er ons van bewust dat bepaalde referenties ook subjectief kunnen zijn.  Door onze ervaring weten we hoe wij onze vragen moeten stellen zodat objectiviteit centraal staat.

Naar welke functie ben jij op zoek?  En vooral, wat betekenen deze functies nu echt?

Er zijn heel wat uiteenlopende functiebenamingen.  Vaak gebruikt men een functietitel die niet strookt met de effectieve jobinhoud.  Ben jij het overzicht kwijt of kan je wat inspiratie gebruiken? Bekijk onze handige lijst van financiële functies.