Ufinity = een financiële partner waarop je kan rekenen

Op zoek naar een betrouwbare partner in finance?
Laat je overtuigen door onze expertise en jarenlange ervaring.

Jouw financiële afdeling in topvorm

Bij Ufinity zien we het als een erezaak om jouw financiële afdeling en bijhorende teams optimaal te laten renderen.  Hoe doen we dat? Door je van A tot Z te helpen om van jouw financiële afdeling een goed geoliede machine te maken. We analyseren en optimaliseren jouw systemen en processen, we denken proactief mee over de meest efficiënte toepassingen, en we zorgen ervoor dat jouw team in topvorm is, én blijft.

De juiste expert op de juiste plaats

Tijdelijk project of vaste aanwerving? Dat maakt geen verschil. Wat je zoekt, is gewoon de perfecte match!  De juiste financiële expert op de juiste plek, op het juiste moment. Jouw ‘human capital’ is wat telt en daar hoef je geen toegevingen op te doen.

Bij Ufinity kun je rekenen op onze grondige kennis van de (arbeids)markt: wij houden niet alleen de vinger aan de pols van wat er leeft in de financiële wereld, maar ook wie er leeft. We brengen je in contact met de meest getalenteerde kandidaten in ons uitgebreide netwerk, en geven jullie alle kansen en begeleiding om samen tot een positief resultaat te komen. 1 + 1 = 3, nietwaar?

Jouw financiële carrière in topconditie

Ufinity is gebaseerd op ondernemerschap. Net zoals de Cronos Groep waartoe we behoren. Werken met Ufinity betekent werken in een gepassioneerd team. We hebben effectief de passie om jou, als financial professional, in het juiste bedrijf te plaatsen. Een win-win voor beide partijen.

Bovendien innoveert de wereld van ‘finance’ in een razendsnel tempo. Ufinity biedt jouw, als financial, training & coaching om jouw skills up-to-date te houden en jouw competenties aan te scherpen.

Ons team: wie zijn wij?

Engagement, flexibiliteit, transparantie: bij ons vind je het allemaal. Bovendien zijn we er niet bang van om net dat stapje verder te gaan in onze aanpak. Bij ons voer je geen onnodige gesprekken, we garanderen je een doordachte aanpak mét  focus op de juiste oplossing.

Ine Meeussen

Ine Meeussen

Founder

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.
Bij Ufinity gaat ze terug naar haar eerste liefde: Finance!
Mensen staan voor haar centraal.
Haar visie is duidelijk: Ufinity dé referentie maken binnen Interim Management, Werving & Selectie en Finance Project Management met een duidelijk kwalitatieve en persoonlijke aanpak, kennis & kunde en een hechte teamspirit.

Stefanie Bosmans

Stefanie Bosmans

Recruiter

Stefanie haar passie ligt bij onze Financiële Professionals.
Op zoek gaan naar de juiste match voor iedere vacature is haar absolute sterkte!  Stefanie streeft steeds een lange termijnrelatie na, zowel met onze kandidaten als met de klant.  Ze hanteert een open en duidelijke communicatie.  Dankzij haar ruime ervaring binnen rekrutering, weet zij als geen ander hoe ze de juiste interviewtechnieken moeten toepassen bij ieder persoonlijk gesprek.  
Kortom, Stefanie zorgt voor de “missing link” bij iedere opportuniteit.

Kristof Vandenhende

Kristof Vandenhende

Business Manager

Kristof heeft een sterk financieel netwerk met focus op business development. Hij slaagt er telkens in om de klant op de juiste manier van dienst te zijn. Het detecteren van pijnpunten, het analyseren van de juiste behoeftes en een effectieve, passende oplossing bieden zijn kernelementen die bij Kristof ingebakken zitten. Een luisterend oor, een ruime expertise, een lange termijnvisie en een to-the-point-aanpak zijn zaken die je mag verwachten van Kristof.

Hanne Oostvogels

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Hanne verzorgt sinds kort de communicatie bij Ufinity. Pas afgestudeerd en dus nog niet zo veel ervaring op zak, maar des te meer goesting om bij te leren en ervoor te gaan. Zich ergens in vastbijten en niet loslaten, dat is wat haar kenmerkt. Ze draagt dan ook zaken als teamspirit en openheid hoog in het vaandel, het liefst in combinatie met een no-nonsense aanpak. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Een sterke match

Als het over je menselijk kapitaal gaat, dan hoef je echt geen toegevingen te doen. Wat je zoekt, is een sterke match. De juiste financiële expert op de juiste plek. Laat ons je meteen geruststellen: wij ook!

Minder complexiteit

Ufinity maakt deel uit van de Cronos Groep, de grootste ICT-groep in België. Dat laat ons toe om complexe uitdagingen in de kiem te smoren en geeft ons een unieke positie in België wanneer het over de implementatie van financiële systemen gaat. Dankzij onze functionele en financiële consultants is de som van finance, IT en business altijd correct. 

Gedeelde verantwoordelijkheid

Als je voor ons kiest, dan kies je voor een partner waarop je kan rekenen. Als jouw voornaamste partner in finance, maken we er onze verantwoordelijkheid van om jouw financiële afdeling in topvorm te krijgen, én te houden.

Samen staan we sterk

Jouw financiële uitdagingen: concurrentieel sterk staan, innovatief zijn en jezelf voortdurend heruitvinden.  Dit kan… samen met ons. Wij zorgen voor een dynamisch succes.

Een hogere efficiëntie

We geven je concreet inzicht op vlak van human capital, processen en systemen en gebruiken die om jouw efficiëntie simpelweg te verhogen.

De perfecte oplossing

Een plots gebrek aan kennis of resources? Op zoek naar een concrete (tijdelijke of vaste) oplossing om een tekort te overbruggen? Projecten die je moeilijk kunt trekken met je huidige staff?  Wij geven je de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om tot de perfecte oplossing te komen.